Menu

Senior auditor 

Wat ga je doen?

Als senior auditor ben je een expert in het beoordelen van de systemen en processen van Menzis. Je zorgt voor kwalitatief goed uitgevoerde audits en de uitkomsten hiervan vertaal je naar bruikbare adviezen voor directie en management. Ook ben je betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische veranderingen.

De senior auditor die wij zoeken, komt ons helpen om ons auditplan te realiseren en is in staat om te variëren tussen verschillende auditrollen: zekerheidsverschaffer, inzichtgever en vertrouwde adviseur van het (senior) management. Specifiek voor deze positie zoeken wij een ervaren register accountant met een brede, innovatieve kijk op organisatiebeheersingsvraagstukken en energie krijgt om zich hierin continue te willen ontwikkelen.

Je legt proactief verbinding met verschillende stakeholders. Dit zijn bijvoorbeeld de managers en medewerkers van de business, Risicomanagement & Compliance, de directie en de externe accountant.

Wat breng je mee?

  • WO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een postmaster RA;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals Solvency II en Wft;
  • ervaring met complexe financiële processen, bij voorkeur in de context van financiële instellingen;
  • je bent verander- en resultaatgericht;
  • je kunt overtuigend advies geven;
  • je bent initiatiefrijk en zelfstartend;
  • een hands-on instelling.

De afdeling

De afdeling Internal Audit geeft interne en externe stakeholders extra zekerheid en proactief advies over de kwaliteit van de interne beheersing. De afdeling rapporteert periodiek rechtstreeks aan de CEO en is gesprekspartner van de directieraad, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen.

Bij Internal Audit zijn we continu bezig om ons te ontwikkelen zodat we onze stakeholders de beste assurance en adviezen kunnen geven. Aansluiting houden met ontwikkelingen in onze snel veranderende wereld is daar onderdeel van.

Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder meer de inrichting en werking van de governance, het functioneren van het risicomanagement, de beheersmaatregelen om strategische doelstellingen van Menzis te realiseren, de naleving van wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van programma’s en projecten.

Bij Internal Audit werken 13 auditors die een financial, operational of IT audit deskundigheid hebben.

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende?mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling. De functie is gewaardeerd in schaal 11 van de CAO voor Zorgverzekeraars.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Erik Obbink, teammanager Audit, telefoon 06 5427 4333. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Acties