Menu

Oracle DBA Middleware

Wat ga je doen?

Als database administrator met als focus Middleware hebben jouw werkzaamheden grote impact op de dienstverlening van Menzis. Je komt te werken in een Agile team waarin je veel verantwoordelijkheid hebt en ook de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Met jouw agile team ‘Oracle Competence Center’ werk je samen aan de uitdaging om onze Oracle-producten en diensten continu beschikbaar te houden. Je zorgt dat ons complexe landschap op geautomatiseerde wijze beheerd en ontwikkeld wordt. De producten en diensten waar jij mede voor verantwoordelijk bent zijn de ruggengraat van Menzis, zodra deze niet beschikbaar zijn heeft de hele organisatie hier hinder van. Kortom, een baan met veel verantwoordelijkheid!

Je werkt samen met jouw team aan de transitie naar de Oracle Cloud Infrastructuur. Als Ops engineer werk je aan de optimale beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van de Oracle Middleware componenten. Zo analyseer je de prestaties van de Oracle Service Bus, Oracle OHI, Oracle OHI Forms en Oracle Webservices, doe je verbetervoorstellen en implementeer je deze ook.

Sinds vorig jaar oktober werkt jouw team op een agile wijze. Je begint elke dag met een stand-up en gaat vervolgens aan de slag met de werkzaamheden waar jij je met jouw team aan hebt gecommitteerd voor de huidige sprint. Leren en ontwikkelen, eigenaarschap en samenwerken zijn de pijlers van onze cultuur.

Wat breng je mee?

We zijn ons bewust van het complexe landschap waar we mee werken. Daarom vinden we jarenlange ervaring minder belangrijk dan leergierigheid en ambitie. Met jouw proactieve houding ben je in staat om snel te leren en toon je initiatief om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast beschik je over:

  • een HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van ICT.
  • ervaring met producten/diensten en architecturen van Oracle (zoals WebLogic, Oracle SOA Suite-Oracle Service Bus (OSB),  Oracle Enterprise Manager, Linux).
  • kennis en certificering van Oracle databases minimaal 12c.
  • kennis van Oracle Cloud Infrastructuur (pré).
  • een flexibele opstelling gezien de werktijden (waakdiensten), werkzaamheden en organisatieveranderingen.

De afdeling

Informatievoorziening (IV) bij Menzis heeft drie overall verantwoordelijkheden:
- een betrouwbare leverancier van informatievoorzieningsdiensten en -systemen;
- businesspartner voor de verschillende clusters binnen Menzis;
- aanjager van innovaties.

Het doel van de afdeling IV Operations is de betrouwbaarheid van de Menzis IT infrastructuur naar het hoogst mogelijke niveau brengen. In een keer goed, op tijd, stabiel en kostenefficiënt. De komende periode verwacht IV een verdere verschuiving van infrastructuur in ons eigen datacenter naar de Cloud (IaaS, PaaS). De aansturing hierbij van leveranciers wordt verzorgd door servicemanagers. 

De IV operations engineers zijn verantwoordelijk voor een stabiele infrastructuur, zodat iedereen bij Menzis probleemloos kan werken. Als afdeling is volop transitie, en beweegt naar wendbaarheid, snel opleveren van resultaten en is aanjager van vernieuwing. In het team wordt gewerkt op verschillende ICT domeinen (Technisch applicatiebeheer, systeembeheer, deployment, middleware, lifecyclemanagement, interfacing en exploitatie).

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.040,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Overbeek, recruiter, telefoon 06 2009 0102. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Acties