Menu

Corporate recruiter

Wat ga je doen?

Het werven van nieuwe collega’s is belangrijk. Dankzij jou als corporate recruiter weten wij de juiste kandidaten aan te trekken voor onze vacatures. Wij hebben veel verschillende vacatures op voornamelijk HBO/WO-niveau. Denk aan developers, zorginkopers, data-analisten en communicatieadviseurs.

Alle medewerkers voelen zich welkom vanaf het eerste contact. Dankzij jouw vernieuwende ideeën onderscheidt Menzis zich als werkgever en sluiten de wervingsactiviteiten aan bij de professionals die wij zoeken. Jij maakt jouw werk telkens weer tot een succes door:

 • de regierol te pakken in het complete wervingsproces. Je houdt contact met managers, selecteert kandidaten en bewaakt de kwaliteit van werving.
 • wervingsactiviteiten te ontwikkelen die vernieuwend zijn en passen bij de doelgroep.
 • actief latent werkzoekenden te benaderen.
 • vacatureteksten te schrijven.
 • jobmarketingcampagnes in te zetten.
 • de inzet van ons referralprogramma.

Jouw expertise zetten we ook graag in op aangrenzende (HR-)thema’s. Denk aan diversiteit, onboarding, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat breng je mee?

Creatief denken en bouwen aan oplossingen. Dat is waar jij energie van krijgt. Hoe uitdagend het werven van professionals ook is, jij neemt de regie in het hele proces. Jij zorgt voor een uitstekende candidate experience en zorgt ervoor dat iedere kandidaat zich van de eerste vacature tot de definitieve onboarding helemaal thuis voelt. Menzis valt op dankzij jouw verrassende wervingsactiviteiten. Als echte ambassadeur helpt het enthousiasme dat jij overbrengt hierbij enorm. Je denkt pragmatisch, zoekt naar oplossingen en werkt graag samen met verschillende afdelingen. Jouw inspanningen leveren een optimale klantbeleving, een tevreden interne klant en een sterk werkgeversmerk op. Om dat alles te behalen breng je bovendien mee:

 • minimaal 5 jaar ervaring in (corporate) recruitment.
 • ervaring met vernieuwende wervingstechnieken.
 • ervaring met de inzet van LinkedIn (recruiterseat, sponsoring).
 • een datagedreven instelling.
 • affiniteit met IT is een pre.

De afdeling

De medewerkers van de afdeling P&O zijn actief op het gehele werkveld van P&O. Van het ontwikkelen van een samenhangend beleid tot het geven van strategisch en tactisch advies en de uitvoering (service) hiervan. Binnen P&O centraal helpen we de organisatie vooruit op het gebied van organisatieontwikkeling, opleiding & ontwikkeling, gezondheid & inzetbaarheid en recruitment (twee corporate recruiters en een adviseur employer branding & arbeidsmarktcommunicatie). De afdeling wordt aangestuurd door de senior manager P&O en valt als stafafdeling onder de CEO van Menzis.

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende?mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een groot aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.726,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kristel Wielens, corporate recruiter, telefoon 06 4397 7002. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Acties