Menu

Auditors

Internal Audit

De afdeling Internal Audit is volop in beweging en daarom kijken we uit naar drie nieuwe collega’s. We gaan graag in gesprek met junior, medior en senior kandidaten met een groeiambitie voor RE/RO/RA/CIA.

Ben je analytisch vaardig, zoek je makkelijk contact, ben je een doorzetter en vind je het leuk om grensverleggend onderzoek te doen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Werken op de afdeling Internal Audit van Menzis betekent dat je naast het doen van onderzoek continu bezig bent met het ontwikkelen van de auditfunctie om onze stakeholders in de huidige complexe wereld te kunnen blijven voorzien van zekerheid en advies over de kwaliteit van de interne beheersing van de organisatie. Dat doe je in een wendbare Menzis organisatie waar we werken vanuit een Agile mindset. Kortcyclisch en resultaatgericht. Daar hebben we collega’s voor nodig die zichzelf continu stretchen in hun ontwikkeling en hun eigen kennis en ervaring hiervoor, samen met die van gedreven collega’s, willen inzetten.

“Als je het leuk vindt je te verdiepen in thema’s waar je in het begin misschien nog weinig vanaf weet en jezelf wilt blijven ontwikkelen en je het uitdagend vindt om soms ook een minder leuke boodschap te moeten brengen aan opdrachtgevers, dan is dit een baan voor jou.”

“Als je het leuk vindt om grondig onderzoek uit te voeren en dit toe te lichten tijdens een presentatie of gesprek en je het uitdagend vindt om relaties op te bouwen waarin je ook een kritische rol moet vervullen, dan is dit een baan voor jou.”

Wat vragen we?

- interesse in of ervaring met complexe (IT-)processen, bij voorkeur van financiële instellingen
- interesse in of kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals Solvency II en Wft
- verandergerichte instelling

Wat krijg je terug?

- maximaal € 6.488,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur)
- vaste eindejaarsuitkering
- hybride werkomgeving: je werkt flexibel, zowel vanuit huis als op kantoor
- goede studiefaciliteiten
- gezondheidsprogramma SamenGezond
- collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen)
- aantrekkelijke sabbaticalregeling
- korting op sportabonnement

Meer weten?

Wil je meer weten over de afdeling Internal Audit of heb je vragen over een van de functies? Neem dan contact op met Erik Obbink, manager Internal Audit, telefoon 06 5427 4333. Een informele kennismaking met een kop koffie erbij kan natuurlijk ook. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Menzis wil in staan voor de integriteit van haar medewerkers. Om die reden doen we, op basis van een screeningsbeleid, onderzoek naar de betrouwbaarheid van iedere medewerker die bij Menzis komt werken.

Acties